Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

*

Вероника Асенова

  • 1 отзив, 22 участия
  1. 50%
  • Местонахождение: София

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Вероника Асенова във Вашия списък с Партньори.


Списък с отзиви

Имах възможността да наблюдавам работата на Вероника по няколко уеб проекта, както и да работя с нея и впечатленията ми са само и единствено позитивни. Препоръчвам я на всеки, който търси компетентен, коректен и опитен човек в областта на управлението на съдържание на уебсайтове от всякакъв вид. Макар и млад специалист, Вероника се справя успешно с всякакви системи за управление на съдържание и качествено оформление на уеб страници, съгласно стандартите на Гугъл. Вероника има своя опит и в съставянето на качествено, полезно и авторитетно съдържание, което отново отговаря както на стандартите на Гугъл, така и на очакванията на потребителите от съответната бизнес ниша на клиентския уебсайт. Всичко това, заедно с доброто ценообразуване на услугите й, я превръща в желан специалист за вашият проект.
Дилян Григоров / Оценка: 5

Ако профилът на Вероника Асенова е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.