Меню

Публичен профил

Даниела Георгиева

*
  • София
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Не
Банкова сметка Не
Ние сме компания, изградена върху здравите основи на лоялност, надежност и сигурност. Предлагаме разнообразие от съвременни решения за един успешен бизнес. Консултантски услуги, стратегически бизнес съвети, план за развитие, както и всички необходими инструменти за успешно постигане на заложените цели.

Екипът ни е съставен от надеждни служители, всеки специалист в своята област. Ние можем да Ви помогнем да изградите или подобрите своя бизнес. Разполагаме с най-добрите решения, инструменти и съвети.
Нашата мисия и цел е да Ви бъдем верен партньор и да Ви помогнем да преодолеете трудностите, пред които ще се изправите, докато постигате Вешите цели. Ще обърнем внимание на всеки един детайл и ще се стремим към съвършенство.

Нашите лични качества са професионализъм, ефективност и дискретност.

За бизнесът Ви ние може да предложим няколко неща: модерен уеб сайт, който да представи в най-добрата светлина Вас и Вашата дейност, онлайн магазин, изработване на корпоративна идентичност, корпоративни и рекламни материали, дигитални банери, СЕО оптимизация на вече създаден сайт и неговото позициониране в търсачките, създаване и развитие на социални канали, рекламни кампании, маргетингови стратегии и имейл маркетинг. Екипът на ConsultTrade.eu отдели нужното време, креативност и желание, за да подобрим Вашите постижения.

Консултанските ни услуги ще подпомогнат бизнеса Ви и ще внесат яснота по правните въпроси и документи, късаещи Вашата компания. Притежава опит с изготвянето и развиване на проекти и обществени поръчки.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Даниела Георгиева във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук