Меню

Публичен профил

Georgi Ivanov

*
  • София
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Да
Банкова сметка Не
Високо квалифициран маркетинг и уеб стратег с международни успехи и награди. Аз съм преподавател в един от най-големите университети в света в Англия. Завършил съм във Великобритания с отличие бизнес администрация и маркетинг както и ИТ мениджмънт в Оксфорд. Проявявам значителен интерес в разработката на уебсайтове и имам опит в десетки такива. От маркетинг позициониране до UX (потребителксото преживяване).

Имам изключителни успехи в консултации и научни проекти и статии за международни компании в сектори като ИТ, финанси, здраве, спорт, наука и образование, фондации, включително Фейсбук и редица други в България, към които мога да покажа портфолио.

Освен работата ми като преподавател и маркетинг стратег аз имам и достатъчно красноречив опит с работата като ПР експерт на български популярни личности и политици, включително министър прецедатели, творци и кандидат президенти.

Поради методите ми на работа, които се изразяват в изследване на социлани феномени и поведение аз имам огромен интерес в социологическите изследвания, както и в маркетинговите такива засягащи социални феномени, които ми помагат да развивам бъдещи модели.

Мога да работя на повечето анализиращи софтуери и лесно се научавам на нови.

За мен SEO, PPC, PPV, ROI са буквално разходка в парка ако разполагам с отдадени ръководители или собственици на фирми.


Зад гърба ми имам много направени видео, текстово и звуково съдържание, включително документални филми както и книги.

Защо предпочитам да работя по този начин? Харесвам да работя по много проекти и да бъда зает и да работя от всякъде без да бъда зависим.. В момента се намирам в Саутхамптън, Англия, например. Разполагам с прекрасен екип от хора на които мога да разчитам когато имам нужда. Мисията ми е да давам винаги повече от това, което съм обещал и да виждам усмихнати клиенти.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Georgi Ivanov във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук