Меню

Публичен профил

Studio KTRC

*
  • Пловдив
Студиото се занимава активно с телевизионна и интернет видео продукция и пост продукция от 2008 година насам, като можем да предложим затворен цикъл на филмово производство – от концепция, през организация, логистика, заснемане и постпродукция до дистрибуция.

За изминалите години сме се занимавали със сценария, заснемането, постпродукцията, звукозаписа, звукообработката, дублажа, превода, транскрипцията и субтитрирането на над 800 броя телевизионни епизода за различни предавания излъчвани по:
– ХобиТВ, Хоби Лов, ХобиHD, Евроком Пловдив, DCTV (България)
– YabanTV (Турция)
– 3Zero2TV (Италия)
– Fishing and hunting TV (Унгария)
– Различни онлайн телевизии

В процеса създадохме вече несъществуващата вече “Plovdiwood Entertainment”, където съвместно с колеги от бранша продуцирахме “Plovdiwood TV&Web show”, както и мини уеб сериала “Лъжливи рими”, излъчен по 27 регионални телевизии, национална телевизия Евроком и музикална телевизия BOXTV.

Изградихме отношения с множество неправителствени организации, както и общински предприятия като изработихме документални филми за нуждите на Пловдивски университет “Паисий Хилендарски”, Еразъм+ и др.

Към момента се занимаваме активно с това да споделяме идеите и продуктите на нашите клиенти, по възможно най-приятният, ясен и ефективен начин.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Studio KTRC във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук