Меню

Проект

Създаване на Брошуро-Каталого-Сайт за интересни нишови български продукти.

Здравей,

Имам малък заделен бюджет и една интересна идея, която развивам като лоу-кост проект, за нея направиха рекламни снимки вече.

Искам красив, изпипан и темплетен, то значи и евтин сайт. Имам 10-на продукта БЪЛГАРСКО ПРОИЗВОДСТВО (това е основополагащо в тази задача) Трябват ми за тях последователно и стъпаловидно Брошура > Каталог > Сайт с вграден магазин. Всяко едно от нещата е идентично(почти идентично) със следващото, като следващото го надгражда малко/съвсем малко. Например, ако размножа едничната брошура за единия продукт получавам каталога(трябва да се добави задна и предна страница), ако добавя цената(онлайн магазина), За Нас, Технология и подобни - получавам сайта. Целият проект е нискобюджетен, но е много интересен и в много готина за България ниша. За него има готови снимкови материали на продуктите. С изключения, защото не можаха да се заснемат от всички желани от мен ракурси за един ден, те ще бъдат донаправени в най-скоро време. Аз, от своя страна знам в големи детаили кое-къде и как искам, тоест скелета на цялото мога да го направя на хартия/ електронни скици, трябва ми майсторска ръчица с опит!!! да подхване добра темплета и да избаца един як брошуро-каталого-сайт с хубави цветове, шрифтове и оформление, както и да го остави с възможност да му се прикачват (дописват) някои неща (защото гадните темплети не дават много-много), но започваме с брошуро-каталога. Просто искам да пробвам пазара срещу няколко стотин ЛЕВА и не ми се правят големи инвестиции за този проект, но пък имам на кого и какво да предложа. Тренирам каяк в един австрийски клуб и зимата клубовете си сменят каяците. Това съвсем не значи, че си пием ракията със шефа и всичко е уредено, нито че съм с един сак пари за инвестиции!

От мене> план на всяка страничка като скица, скриншоти от сайтове и обяснения, саморъчно лого, текстовете в брошуро-сайта-каталога, превеждане на трите основни езика - Немски, Френски, Английски, да дам примерни сайтове от конкуренцията, или сайтове, който намирам, че са с подходящ дизайн. Toeст, отлично дефинирано задание, като в него ще оставя на Теб майсторското виждане за цветове, шрифтове, фонове и евентуално неща от подредбата на снимките.

От Тебе> Да направиш брошуро-каталого-сайта. Да не ме отрежеш през кръста. ;)


Как Ти звучи? Ако искаш България да се опита да пробие с нейни състезателни каяци (и не само състезателни) на европазара, пиши, ще се договорим някак! Разбира се, в лоукост вариант всичко изкарвано ще бъде реинвестирано към развитие на пазарите и маркетинга, но какво от това? Аз работа си имам... Време е тя да послужи за нещо интересно... :D Ако не Ти звучи сериозно - хем 'лоукост', хем 'да се опита да пробие', то не съм Ти казал всички части от голямата Тайна, също и не трябва. Баба ти нали не ти казваше всички тайни за това как се прави кисело мляко, а то все си беше вкусно? :)

Oчаквам отговори ПО ИМЕЙЛ с направени от теб проекти и възможна цена от-до.

Поздрави,

Росен

Кандидати // 3

Свиване
  • Кандидат
  • Rubicom     Здравейте, изпратили сме Ви лично съобщение. Успешен ден!
    1. Aктивност:
    2. 80%
    80%
  • 15 дни

  • Кандидат
  • Стефани Христова     Добър ден,
    писах ВИ на лично съобщение.
    С уважение:
    -Стефани
    1. Aктивност:
    2. 50%
    50%
  • 1 дни

  • Кандидат
  • Konstantin  
    ????[ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ]/konstantin????
    1. Aктивност:
    2. 0%
    0%
  • 17 дни
  • 778 лв.




Качете вашия банер тук