Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

*

An Nikolova

  • 0 отзива, 8 участия
  1. 40%

Визитка

След като завърших бакалавърска степен по Социология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, насочих интереса си към медийното пространство и управлението на човешките ресурси. Магистратурите ми в сферата на PR и HR ми помогнаха да прилагам теоретичните си знания в практическата си работа, свързана с прякото взаимодействие върху публиките, управление на връзки с медиите, реклама и копирайтинг, проучване на общественото мнение и управление на кампании в социалните медии.

По този начин образованието ми даде добра основа за развитие в компаниите, за които работих – Маркетинг мениджър в Teren Music и Мениджър клиенти в агенция Peer2Peer Agency. По време на работата ми в агенцията в продължение на 5 години съм осъществявала комуникация с медии за клиенти, копирайтинг и маркетинг в социалните мрежи, както и съм изготвила над 400 прессъобщения и адверториали.

Благодарение на натрупания ми опит и желанието ми за развитие през 2012 г. създадох и сайт, посветен на независимо мнение относно музикални събития в страната и чужбина – www.DJambore.com. Успоредно с изготвяне на авторски материали и рекламни съобщения за платформата; популяризирането й в социалните мрежи; организация на работата й и редактиране на материали, в момента работя като маркетинг специалист в дигитална агенция.

Опитът, който съм придобила е свързан пряко с изготвяне на рекламни послания, но също така и с редактиране на авторски материали; мониторинг на аудиториите и медийния пазар в България; изучаване и управление на методите, свързани с иницииране, подготовка и провеждане на събития, прилагане на маркетингови стратегии за различни брандове и др. По този начин работата ми до момента се съсредоточава в копирайтинг, развитие и управление на онлайн медия, медия планиране, комуникация с клиенти, публики и трети страни, мониторинг на резултати и т.н. Считам, че професионалният ми опит и знание, съвместно с личните ми качества като отговорност, способност за добра работа в екип, инициативност и креативно мислене са ключови при изпълнение на активности, свързани с копирайтинга.
  • Местонахождение: Sofiа
  • Тарифа: 15 лв./час

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на An Nikolova във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на An Nikolova е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.