Меню

Публичен профил

*

An Nikolova

  • 0 отзива, 8 участия
  • Тарифа: 15 лв./час

Визитка

След като завърших бакалавърска степен по Социология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, насочих интереса си към медийното пространство и управлението на човешките ресурси. Магистратурите ми в сферата на PR и HR ми помогнаха да прилагам теоретичните си знания в практическата си работа, свързана с прякото взаимодействие върху публиките, управление на връзки с медиите, реклама и копирайтинг, проучване на общественото мнение и управление на кампании в социалните медии.

По този начин образованието ми даде добра основа за развитие в компаниите, за които работих – Маркетинг мениджър в Teren Music и Мениджър клиенти в агенция Peer2Peer Agency. По време на работата ми в агенцията в продължение на 5 години съм осъществявала комуникация с медии за клиенти, копирайтинг и маркетинг в социалните мрежи, както и съм изготвила над 400 прессъобщения и адверториали.

Благодарение на натрупания ми опит и желанието ми за развитие през 2012 г. създадох и сайт, посветен на независимо мнение относно музикални събития в страната и чужбина – www.DJambore.com. Успоредно с изготвяне на авторски материали и рекламни съобщения за платформата; популяризирането й в социалните мрежи; организация на работата й и редактиране на материали, в момента работя като маркетинг специалист в дигитална агенция.

Опитът, който съм придобила е свързан пряко с изготвяне на рекламни послания, но също така и с редактиране на авторски материали; мониторинг на аудиториите и медийния пазар в България; изучаване и управление на методите, свързани с иницииране, подготовка и провеждане на събития, прилагане на маркетингови стратегии за различни брандове и др. По този начин работата ми до момента се съсредоточава в копирайтинг, развитие и управление на онлайн медия, медия планиране, комуникация с клиенти, публики и трети страни, мониторинг на резултати и т.н. Считам, че професионалният ми опит и знание, съвместно с личните ми качества като отговорност, способност за добра работа в екип, инициативност и креативно мислене са ключови при изпълнение на активности, свързани с копирайтинга.
  • Местонахождение: Sofiа
  • Потребителят An Nikolova все още не е потвърдил въведения при регистрация имейл адрес!
    Поради тази причина потребителския акаунт е възможно да бъде ограничен във времето или закрит.

Умения:


Изпращане на съобщение
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!