Меню

Публичен профил

Боян Н.

*
  • София
    15 лв./час
Като графичен дизайнер изпитвам страст към създаването на визуално зашеметяващи дизайни за моите клиенти. Смея да твърдя, че съм експерт в разработването на завладяващи лога, брошури, графики за социалните медии и много други. Гордея се с умението си да разбирам теорията на цветовете, типографията и композицията и използвам тези умения, за да създавам дизайни, които не само изглеждат страхотно, но и имат ясна цел.

Независимо дали работя по проект за малък бизнес, или за голяма корпорация, аз се стремя да разбера нуждите на клиентите си и да надмина техните очаквания. Имам високи умения в използването на софтуерни инструменти като Adobe Photoshop и Illustrator и съм в крак с най-новите тенденции и техники в дизайна, за да съм сигурен, че работата ми е винаги свежа и актуална.

Разбирам колко е важно да се създават дизайни, които са едновременно естетични и функционални, и работя неуморно, за да гарантирам, че всеки елемент от моите дизайни служи за да предаде посланието на вашия бизнес. Умея да комуникирам с клиентите си добре и винаги се стремя да предоставям дизайни, които наистина улавят същността на марките и посланията на моите клиенти.

Ако търсите графичен дизайнер, който е отдаден, креативен и се стреми да създава висококачествени проекти, аз съм убеден, че съм правилният човек. С мен като ваш графичен дизайнер можете да очаквате само максимална отдаденост, ентусиазъм и творчество.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Боян Н. във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук