Меню

Публичен профил

Димитър Топалов

* Premium
QR
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Да
Имейл адрес Да
Банкова сметка Да
Аз съм Димитър Топалов, копирайтър на свободна практика.

Моят академичен път - и в училище, и в университета - е преминал под знака на словото. Аз припознавам именно словото за свое призвание и затова избрах то да бъде част и от моя професионален път. В стремежа си да осъществя намерението си се срещнах с професията копирайтър.

Влюбен в красотата на езика и литературата още от ученическите си години, аз винаги съм търсил възможности за изява. Открих такива в това да пиша публицистични текстове за различни онлайн издания, ала от странично занимание статиите се превърнаха в своеобразна работа - работа синоним на удоволствие.

Именно бидейки подтикван от страстта си към словото, аз научих английски и френски език. Да се потопя в света на франкофонията, бе едно от най-хубавите преживявания в живота ми. В желанието си да се завърна в този свят на безпределна красота и разнообразни култури аз започнах да преподавам френски език.

А съвсем естествено любовта ми към родния, но и към чуждия език прерасна в истинска работа. Най-доброто съчетания на двата езика аз открих в лицето на преводаческата професия. Добрият превод, една от най-забележителните загадки, дълго време ме плашеше, но сега се превърна в неотменима част от ежедневието ми.

За мен щастието е равносилно на разнообразие, удовлетворението - на успешно изпълнено предизвикателство, интересното ежедневие - на непрестанно изследване на неизвестното. Ето така аз стигнах до професията копирайтър. Тя отправи към мен немалко предизвикателство, но и ми позволи да съчетая в една-единствена дейност толкова много от това, което харесвам - езиците, писането, превода, разказването, изследването, ученето.

В мое лице Вие ще откриете копирайтъра, от когото се нуждаете - Вашата история ще се превърне в моя и аз ще я разкажа на клиентите Ви също толкова увлекателно, колкото сега Ви разказах своята.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

QR код
QR

Добавяне на Димитър Топалов във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук