Меню

Публичен профил

*

Десислава Давидова

  • 0 отзива, 2 участия
  1. 20%

Визитка

Здравейте,

Работих като специалист маркетинг и реклама в продължение на няколко години за една от водещите компании в България за търговия с козметика, която притежава онлайн магазин и верига магазини.

Имам богат опит с т. нар. content marketing и опит като copywriter. Имам желание да продължа да се развивам в тази сфера на свободна практика.

Занимавала съм се с поддържане на профили в социалните мрежи и управление на e-mail кампании. Имам опит в създаването на всякакъв вид рекламни текстове - слогани, текстове за печатни материали като листовки, каталози и публикации в списания, текстове за радио реклама, статии за блог и т.н

Работила съм по цялостната поддръжка на един от най-успешните онлайн магазини, което включваше: създаване и качване на продуктови описания, работа по структурата на сайта -категории и подкатегории, onpage optimization, текстове за автоматични мейли, предложеия за визуални промени и подобрения на функционалностите на онлайн магазина с цел по-добър на user experience.

Участвала съм активно в разработването и прилагането на различни маркетингови стратегии и активности за повишаване на имидж, привличане на нови клиенти, създаване на лоялни клиенти и други.

Изучавала съм английски език( ниво B1) и имам опит с кратки преводи от английски на български.

Ще се радвам да бъда полезна на компании в сферата на онлайн търговията и да науча нови неща от различен сектор.
  • Местонахождение: Пловдив

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Десислава Давидова във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Десислава Давидова е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.