Меню

Публичен профил

*

Димитър Райков

  • 0 отзива, 2 участия
  1. 20%

Визитка

SEO специалист с високо ниво на експертиза. Имам повече от 4 години опит с оптимизация за малки и големи проекти, помагайки им да постигнат позитивни резултати и продажби чрез SEO.

В момента се занимавам професионално със SEO оптимизация за някои от най-големите авиолинии в света. В свободното си време мога да помогна и на вашия проект.

Силните ми страни са изготвянето на SEO одити, мобилни одити и оптимизация за мобилни устройства (включително AMP), анализ на конкуренцията (Competitor Research), CR оптимизация, беклинк стратегия и Link Building, проучване на органичния трафик с продуктите на Google и изготвяне на репорти (Google Analytics, Google Search Console и Google Data Studio), търсене на органични ключови думи (Keyword Research), изготвяне на цялостна SEО и Digital Marketing стратегия, писане и оптимизация на съдържание. Имам опит с CMS платформи като WordPress, Joomla!, BigCommerce др.
  • Местонахождение: София
  • Тарифа: 20 лв./час

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Димитър Райков във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Димитър Райков е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.