Меню

Проект

План конспект по Български език и литература на урок от раздела "развитие на речта" (обучение по съчинение или преразказ)

Търся човек, който може да ми изготви план конспект по Български език и литература на урок от раздела "развитие на речта" (обучение по съчинение или преразказ).Важно е да присъстват всички структурни компоненти в урока, както и обяснения, инструкции към учениците.Урокът по съчинение и преразказ се реализира в три учебни часа, така че трябва да се опишат дейностите в тях. Необходимо е да приложите сканирана или снимка на страницата (от Читанката, учебник по български език, Тетрадка № 3 по развитие на речта), въз основа която сте разработили представения план-конспект на урок. 

Може да използвате всички, одобрени от МОН, учебни комплекти за втори, трети и четвърти клас (както и електронните им варианти).

След като се договорим ще изпратя структурата на преразказ или съчинения, която е необходимо да се спазва. Нека всеки, който мисли,че ще може да го изготви ми пише на лично. Благодаря!

  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 1

Свиване
  • Кандидат
  • Mariq Koleva     Molq, obqsnete mi podrobnostite po mail i shte se dogovorim
    1. Aктивност:
    2. 20%
    20%
  • 5 дни




Качете вашия банер тук