Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Проект

Копирайтър с румънски език

Здравейте, търсим хора с отлични познания по румънски език, които имат желание да пишат статии на различни тематики като основните от тях ще са кредити, финанси, криптовалути и икономика.


Ние сме - https://nameri-rabota.com/, проект отдаден на това да помага на търсещите да намерят лесно и бързо работа в българия и чужбина.

Имаме нужда от човек, който може да пише текстове 90% до 100% уникални текстове на грамотен румънски език, които ще бъдат публикувани в различни сайтове и блогове. 

Кандидати // 2

Свиване
 • Кандидат
 • Мирела Иванова Premium Здравейте,
  Казвам се Мирела Иванова и съм преводач от и на румънски език. По образование съм филолог, от няколко години се занимавам с преводи. Ако все още търсите хора, може да поговорим по-подробно затова, което искате.

  С уважение,
  Мирела Иванова
  1. Aктивност:
  2. 100%
  100%
 • 5 дни

 • Кандидат
 • Мария Магдалина Керелска Здравейте, владея писмено и говоримо румънски език от 13 години. Имам опит в сферата, писах Ви на лично съобщение. Ще се радвам да работим заедно.
  Поздрави!
  1. Aктивност:
  2. 70%
  70%
 • 10 дни

За да кандидатствате, моля, влезте в сайта с email и парола!