Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

* *

Милен

  • 4 отзива, 116 участия
  1. 50%
Милен не е попълнил своите умения.

Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Милен във Вашия списък с Партньори.


Списък с отзиви

Мошенник. Взе парите ми и за 2 месеца не свърши никаква работа. Почти никаква комуникация, еднствено наприраше за още пари без да свършил никаква работа. Тотално съм разочарован от него, този човек е откоровен лъжец и няма място в този сайт.
Konstantin / Оценка: 1
странно и на мен ми иска само пари .Мошенник
stiiwz / Оценка: 1
Този човек е пълен измамник, изнудваше ме да преведа парите, звъни ми в 22.00 защо още не съм ги превел и след като ги преведох спря всякаква комуникация и не си вдига тел. след това пък го изключи. Човека се казва Милен Карастоянов и е от Карнобат с тел. номер 0883301506 Абсолютен измикяр!!! Не знам защо още има профил в този сайт. Нека админите да следят тези рейтинги и хора с негативни такива да не бъдат активни потребители!
Петър Георгиев / Оценка: 1
Изключително неадекватен човек! Без изобщо да имам интерес към услугите му, започна да ме спами кой бил и какво предлагал, дадох му коорадинати на моя позната, която се интересува от популяризиране на бизнеса си. След което започна да ме спами със странни съобщения,че съм имал имейл и ме питаше дали се отказвам от поръчката или не. За мен човека освен,че явно е мошеник е крайно неуравновесен и може и да има психически проблеми. Внимавайте с него! Иска явно да си изкара едни 25, 30 лева на чужд гръб.
Martin Markov / Оценка: 5

Ако профилът на Милен е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.