Меню

Публичен профил

*

Милен

  • 4 отзива, 116 участия
  1. 30%
Милен не е попълнил своите умения.

Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Милен във Вашия списък с Партньори.


Списък с отзиви

Мошенник. Взе парите ми и за 2 месеца не свърши никаква работа. Почти никаква комуникация, еднствено наприраше за още пари без да свършил никаква работа. Тотално съм разочарован от него, този човек е откоровен лъжец и няма място в този сайт.
Konstantin / Оценка: 1
странно и на мен ми иска само пари .Мошенник
stiiwz / Оценка: 1
Този човек е пълен измамник, изнудваше ме да преведа парите, звъни ми в 22.00 защо още не съм ги превел и след като ги преведох спря всякаква комуникация и не си вдига тел. след това пък го изключи. Човека се казва Милен Карастоянов и е от Карнобат с тел. номер 0883301506 Абсолютен измикяр!!! Не знам защо още има профил в този сайт. Нека админите да следят тези рейтинги и хора с негативни такива да не бъдат активни потребители!
Петър Георгиев / Оценка: 1
Изключително неадекватен човек! Без изобщо да имам интерес към услугите му, започна да ме спами кой бил и какво предлагал, дадох му коорадинати на моя позната, която се интересува от популяризиране на бизнеса си. След което започна да ме спами със странни съобщения,че съм имал имейл и ме питаше дали се отказвам от поръчката или не. За мен човека освен,че явно е мошеник е крайно неуравновесен и може и да има психически проблеми. Внимавайте с него! Иска явно да си изкара едни 25, 30 лева на чужд гръб.
Martin Markov / Оценка: 5

Ако профилът на Милен е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.